Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Thurzó utca

Budapest, XIII. Kerület  41 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Görög Krisztina, +36/20-274 Mutasd

részletek

XIII. kerület Újlipótvárosban a Thurzó utcában kiadó egy 41 m2-es rendkívül igényesen felújított 41 m2-es 1 + fél szobás félemeleten található bútorozatlan téglalakás. Egy igazi ékszerdobozban érezzük magunkat, ahogy belépünk. Hihetetlenül hangulatos, és nagyon jó elosztású ingatlan. Saját és lezárt kerthasználattal rendelkezik, hiszen egy lezárt külső folyosó egyedüli lakása, mely folyosóról egy kis kertbe lépcsőn vezet le az út. Leendő bérlője egyedüliként használhatja. A lakás gyönyörű konyhabútorral rendelkezik. Gépesítése, beépített főzőlap sütővel, beépített mikró, elszívó berendezés, és természetesen mosogató, és mosógép. A hálószobában az egyik falat hatalmas tolóajtós gardróbszekrény borítja. Fűtése és minden fogyasztás egyedi mérőórával rendelkezik. Nyáron klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Közös költsége 11 ezer forint /hó. Hosszútávban gondolkodó igényes párok vagy egyedülálló személyek igazi otthonra lelnek, ebben a tündéri lakásban. Kiváló közlekedése és infrastruktúrája van a környéknek. Pár perc séta a Duna part, a WestEnd City Center. Fél perc sétára a 75-ös, 76-os trolibusz, a 115-ös busz, valamint 3 perc séta a 3-as metró, Lehet téri állomása. Bérleti díj: 210.000 Ft/hó. Szerződéskötés közjegyző előtt. Szerződéskötéshez 2havi kaució, és egy havi bérleti díj megléte szükséges.

Környék: Jászai Mari Tér
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: szent István park Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.369 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.661 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.791 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.917 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.592 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások