Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Teve utca

Budapest, XIII. Kerület  85 m2, 2 szoba
Kovács Béla, +36/30-952 Mutasd

részletek

Árpád hídnál, a Teve és a Gömb utca sarkán panorámás, 85 nm-es(nettó 76 nm) penthouse 8. emeleti, 35 nm amerikai konyhás nappalis, 26 nm-es háló és dolgozó szobás, 12 nm-es teraszos, 5 nm-es erkélyes lakás hosszú távra kiadó. Külön WC-vel, közlekedővel és előszobával, dupla mosdós, sarokkádas fürdőszobával rendelkezik.
A teraszról és a nappaliból csodálatos panoráma tárul elénk a budai hegyekkel, míg az erkélyről és a szobából a hangulatos belső udvart láthatjuk. A lakás a konyhát kivéve jelenleg bútorozatlan. Beépített szekrényekkel, klímával, riasztóval , a terasznál elektromos, a szobában normál redőnyökkel rendelkezik. Azonnal költözhető 2 havi kaucióval és 1 havi lakbérrel.

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Árpád híd Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.247 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások