N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
189.000 Ft/hó

Teve utca

Budapest, XIII. Kerület  55 m2, 2 szoba
Dévényi Nóra, +36/20-385 Mutasd

részletek

A Sidi Angel lakóparkban, 2016 decemberében átadott, 2017. februárja óta lakott 55m2-es két szobás igényesen berendezett lakásom,sok tárolási lehetőséggel keresi lakóját.

A lakás a legfelső, 9.emeleten található, panorámás, világos, D-K-i fekvésű.A nyolc ponton zàródó biztonsági záras ajtón belèpve a lakás előterèbe jutunk,itt több cipősszekrény is található. Az előterből balra nyílik egy 1,65m2-es wc mosdóval,az előszoba folytatása a 30 m2-es modern amerikai konyhás tàgas nappali,ahol U alakban magas fényű konyhabútor található rengeteg tàrolási lehetőséggel,és energiatakarèkos beépített Gorenje gépekkel,a bàrpult oldalon 3 bàrszék is talàlható. A nappaliban L alakú àgyneműtartós és àggyà alakîtható zsákszövetből készült kanapè,Tv-állvàny,2 komód,illetve helység jobb oldalàn egy 4szemèlyes étkezőasztal kapott helyet a kanapèval és bàrszèkkel harmonizáló színben.A nappaliból két nagy ablak nyílik a Teve utcàra,melyen a redőnyök biztosítjàk az àrnyèkolást,illetve egyik ablak felnyitható szúnyoghálóval is felszerelèsre került.A nappaliból balra nyílik a kádas,6,25 m2-es fürdőszoba,ahol a mosógèp is talàlható,illetve magas fényű fehèr bútorok. A hàlószoba szintén balra nyílik a nappaliból,mely 14,15m2, itt egy franciaàgy talàlható 2 éjjeli szekrénnyel és èjjeli làmpàval,melytől balra a teljes falon egy nagy,3 ajtós,középen tükrös gardrób szekrèny talàlható.Az àgy jobb oldalàn egy komód került elhelyezésre az ablakok alatt, melyek szintén a Teve utcàra nèznek,redőnyökkel és szúnyoghàlóval felszerelve. Az ággyal szemközti falon még egy ruhásszekrény talàlható sok tárolási lehetőséggel.

Bevásárlási lehetőség 2 percen belül (a hàz aljàban egy Aldi talàlható). Közlekedés kiváló: 3-as metró megállója,(Árpád-híd és Forgách utca 6 percre), 1-es villamos, buszok, illetve közlekedési csomópont a közelben, 6-8 percen belül elérhető.

Igényesen berendezett, modern bútorokkal és gépekkel felszerelve, beépített egyedi konyhabútorral és Gorenje konyhagépekkel (sütő,indukciós főzőlap, mikró, önleolvasztós hűtő, mosogatógép). Mosógép,klíma, redőny, energiatakarékos led fényforrások a lakásban mindenhol.

Igényes, nemdohányzó, és megbízható, fizetőképes bérlőjelöltek jelentkezését várom, hosszú távra, minimum egy évre. A lakásba háziállat nem hozható!

Közös költség 13.900 Ft, alacsony rezsi a ház A+ besorolása miatt, minden egyedi mérőórával, fogyasztás szerint,UPC bekötve,előfizetve,havi díja: 5500ft. A rezsi közös költséggel összesen a jelenlegi bérlônek 35.000ft körül van havonta.

A lakás azonnal költözhető 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj ellenében.
Hívjon akár hétvégén, vagy este is!

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 1-es villamos Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.274 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások