Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
135.000 Ft/hó

Teve utca

Budapest, XIII. Kerület  44 m2, 1 szoba
Veszelovszky Gyula, +36/30-481 Mutasd

részletek

XIII. kerület szívében, az Árpád híd pesti hídfőjénél a Teve utcában, 2003-ban épült házban kiadó egy 44 nm-es, alkóvos megoldású, nyugati tájolású, 5,5 nm-es terasszal rendelkező lakás. Az ingatlan felujitott, részben bútorozott (szoba szekrény, konyha bútor), újszerű állapotban lévő lakás. Házközponti fűtésű, havi rezsije kedvező. A fürdőszoba ablakkal rendelkezik, ugyanúgy mint a konyha, amely minőségi beépített bútorral, kerámialapos Pelgrim tűzhellyel, elszívóval, Indesit hútôvel van felszerelve.
A fürdôszobában külön helyiségbôl nyilik a WC és a közlekedô folyosó végén van bekötve a mosógép.
Gondozott közös belsőkert szolgálja az itt lakók kényelmét.

Ingatlanosok kíméljenek!

A környék a közintézmények miatt kiemelten védett és biztonságos területnek számít. Infrastruktúrája kiváló, sok kulturált étterem, színház, közért, iskola, óvoda, a Rendôrpalota, Budapesti Fôvárosi Levéltár, Államkincstár és a Honvéd Kórház található.

Az Árpád híd M3 metrómegállója 5 perc séta, ahonnan minden irányban közlekednek villamos és buszjáratok, éjszakai járattal.
Parkolási lehetőség a társasházhoz tartozó és bérelhető mélygarázsban illetve a közvetlenül a ház mellett található felszíni szinten bérelhető parkolóban lehetséges. A lakáshoz parkoló nem tartozik.

Ingatlanosok kimeljenek!

2019 Május 10-től költözhetô modern igényes kislakás!
Nem dohányzó, háziállat mentes és teljesen leinformálható bérlôt keresek.
A bérlés feltétele egy határozott idejű közjegyzővel ellenjegyzett minimum 1 éves szerződés, amely a pontos fizetési és lakhatási viszonyok tükrében akár évekig hosszabbítható. Kérem email-ben egyeztessünk a részletekről.
A megadott telefonszámon a lakásbemutatás egyeztethető Telefonon csak 10:00 és 19:00 ora között hivjon.

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Göncz Árpád Városközpont Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.276 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások