N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Tátra utca

Budapest, XIII. Kerület  43 m2, 1 szoba
Kovács Dávid, +36/70-338 Mutasd

részletek

Csendes és napfényes lakás kiadó a Tátra utcában. Négy perc sétára a Jászai Mari tértől és a Körúttól, villamossal és trolival, valamint busszal is gyorsan megközelíthető. A lakás a negyedik emeleten van és házban természetesen van lift. Van biciklitároló a belső, zárt és fedett udvaron.

Nem rég újítottuk fel a lakást, így a környékbeli átlagot magasan felülmúlja, ahogy a képeken is látszik. Bár gyalog perceken belül van a villamos és a troli, a Tátra utcában egyik se jár, így valóban zajmentes környéken fekszik.

A bejárat után található egy előszoba, ahol egy hatalmas szekrény része a berendezésnek. Innen nyílik egy fürdőszoba mosdóval, WC-vel és káddal. A konyhában sütős tűzhely és polcok vannak. A tágas nappaliban kényelmesen elfér egy dupla ágy, íróasztal és több szekrény. A lakás bútorozatlan, a felsorolt tárgyakat kivéve. Minden új és a felújítás a lakás legtöbb részét érintette. Készen áll a nagysebességű internetkapcsolat.

Hosszú távra, Augusztus végétől várjuk a bérlőt vagy bérlőket.

Ügynökök kíméljenek.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.845 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.400 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.860 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.617 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.613 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.417 km )
Central European University - CEU ( 1.617 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások