Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Tahi utca

Budapest, XIII. Kerület  58 m2, 2 szoba

részletek

XIII keruleti napfenyes, parkra nezo lakasom kiadova valt. Csendes kornyezet, jo lakokozosseg.

A lakas egy haloszobaval, nappalival es kulonallo konyhaval rendelkezik. A haloszobaban van egy 180cm szeles kenyelmes ketszemelyes agy, toloajtos szekreny es komod. A nappali felig van berendezve (3 szemelyes kanape, ket fotel, ket kisasztal, tv nincs). Konyhaban van egy kisebb etkezoasztal 4 szekkel. A furdoszoba es a toalett kulon helysegben van .A lakas 8 eve lett teljesen felujitva, gepesitve, butorozva.

A lakas kialakitasabol kifolyolag leginkabb paroknak ajanlanam.

Tomegkozlekedes szempontjabol kivalo, a lakas elott all meg a 105 busz / 14 villamos. Parkolas a lakas elott fizetos.

Kozvetitok kerem ne hivjanak!


Közlekedés egyéb: 105 busz Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.029 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások