Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Tahi utca

Budapest, XIII. Kerület  33 m2, 1 szoba

részletek

A Tahi utcában, parkos környezetben hosszú távra kiadó egy 33 nm-es, 3. emeleti, egy szoba + étkezős-konyhás tégla építésű lakás, liftes házban.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Teljesen bútorozott, és technikailag szinte mindennel felszerelt (mosógép, tűzhely, hűtő, stb). Tiszta, műszakilag rendben tartott, otthonosan berendezett világos lakás, parkra néző ablakokkal, délnyugati tájolással. A ház lakói barátságosak, a szomszédok kedvesek. A lakás előtt lévő Kubala László park és a Rákos patak környéke gyönyörűen felújításra kerül, közvetlen átjutással a sportközponthoz, így kitűnő a sportolni és sétálni vágyóknak is. A zöldterületeken esténként sündisznókkal találkozhatunk. A lakásban a dohányzás kizárt, állattartás szintén nem megengedett.

KÖLTSÉGEK:
Bérleti díj: 95.000/hó.
Kaució: 190.000 Ft.
A közüzemi számlák víz, villany, gáz- mérőórák alapján fizetendőek, a távhő számla az időjárástól függően változik. A lakás teljes rezsije közös költséggel együtt fogyasztási szokástól függően 0 Ft.
Az internet és a tv ezen felül fizetendő igény szerint.

A lakás minimum egy évre kiadó, minden részletet közjegyző által hitelesített bérleti szerződésben kívánunk rögzíteni.

A lakás azonnal költözhető.

Közlekedés:
Kiváló tömegközlekedéssel, a 14-es és 12-es villamos, a 105 busz, és a 914-es éjszakai busz 4 perc sétára van.

Posta, élelmiszer üzlet, zöldséges, hentes és Aldi a közelben.

Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak.

Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.189 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások