Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Tahi utca

Budapest, XIII. Kerület  32 m2, 1 szoba
Fliszár Mónika, +36/20-297 Mutasd

részletek

Angyalföld legzöldebb részén, a Kubala László park szomszédságában található, a ragyogó adottságokkal rendelkező, egy szobás lakásom, melyet szeretnék június elejétől kiadni. Ingatlanost nem szeretnék megbízni a kiadással!
Észak-keleti fekvésű 32 nm-es ingatlan, hatalmas ablakai miatt a nap 24 órájában napsütötte és világos. A park rendezett, futópályát, modern játszóteret, kávézót, gördeszka pályát és egyéb szórakoztató elemeket tartalmazó park felújítási munkálatokat terveznek az idei évben.
A lakás új ablakkal, redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkezik, mely akár egyedülállók, akár párok számára tökéletes választás. Két éve teljeskörű felújítás történt, mely a villanyvezetékek és vízvezetékek cseréjét is magába foglalja, illetve saját, egyedileg terveztetett, épített zuhanykabint a fürdőszobában. Ezen kívül extra nagy radiátor került beszerelésre a nappaliba, így biztosítva a fantasztikus meleget az egész ingatlanban.
Képeken látható alaprajz szerint a lakás elosztása: előszoba, szoba, “U” alakú konyha, fürdő wc külön helyiségben
A 32-es lakás a képeken található bútorokkal együtt kiadó. A konyha gépesített és teljesen felszerelt, a hűtőtől a kávéfőig mindenent megtalálsz benne. A szoba 20 nm és tartalmaz egy hatlalmas pakoló részzel rendelkező francia ágyat, egy kihúzható kanapé ágyat és egy 2 méter hosszú, fiókos TV szekrényt, illetve a “minden ruhát elnyelő” 260x160x60 cm gardóbot. A lakásban mosógép is és cipősszekrény is van, tehát tényleg csak a “saját dolgaidat” kell hoznod.
A közelben található Spar, autómosó, cukrászda, zöldséges, posta, virágbolt, pékség, hentes, szolárium, barkácsbolt, dohánybolt, bérelhető szabadtéri és mélygarázs, óvoda, iskola és a Duna Plaza is 5 perc sétával megközelíthatő.
A Váci út közelségének köszönhetően, kocsival pár perc alatt elérhető a belváros. Tömegközlekedés szempontjából a 14-es villamos, a 105-ös busz is nagyon közel van, az M3-as metró pedig néhány perc sétával elérhető.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 0.661 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.757 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások