Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
490.000 Ft/hó

Szent István park

Budapest, XIII. Kerület  84 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Pest frekventált, kedvelt részén, a Szent István parknál bérbe adó egy szuper-panorámás, erkélyes, frissen felújított ingatlan.
A 84 m2-es, 2 + félszoba + hallos lakás egy karban tartott Bauhaus III. emeletén fekszik (lift van), az ablakokból, illetve a háló erkélyéről kilátással a Dunára és a hegyekre. A lakás egésze világos, benapozott. A konyhabútor (a fotókhoz képest) befejezett.
A nagyméretű nappali egyterű a hallal, ahonnan az erkélyes, gardrób szekrénnyel beépített háló nyílik. A félszoba, a kamrával kiegészített konyha és a WC helyiség az előszobából közelíthető meg. A lakáshoz egy pinceszinti tároló is tartozik, továbbá a lakók közös használatában áll egy kerékpár- és babakocsi tároló.
A lakás bútorok nélkül, de gépesítve (főzőlap, sütő, mosogatógép, hűtő, igény esetén mosógép) kerül átadásra.
Fenntartásának költsége a tényleges fogyasztáshoz igazodik, minden fogyasztás mért.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, itt jár többek között a 4-6-os, a 2-es villamos, a 105-ös busz.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre), június 1-től beköltözhető. Szívesen várjuk gyermekes családok érdeklődését is. A lakásban való dohányzás és állattartás nem megengedett.
A lakás kis ügyfélforgalmú iroda céljára is megfelelő.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.246 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.754 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.986 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.731 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások