Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
450.000 Ft/hó

Szegedi út

Budapest, XIII. Kerület  89 m2, 3 szoba

részletek

Kiadó a 13. kerületben a SZEGEDI ÚTON újszerű állapotú házban egy 89 nm-es nappali + 2 külön nyíló hálószobás 2. emeleti (lift van) egyedi rendelésre készült, igényes bútorokkal teljesen berendezett luxuslakás. A gépesített konyha közvetlen kapcsolatban van a világos étkezővel és nappalival. A 12nm-es erkélyre a hálóból is közvetlen kijárás biztosított ahol egy gardrób is kialakításra került. A fűtésről házközponti fűtés (egyedi mérővel), a hűtésről inverteres klíma gondoskodik. A gépek sorát a mosó- és szárítógép, két TV, műholdvevő teszi teljessé. Az ingatlanhoz tartozik egy kocsi beálló a ház alaksorában kialakított teremgarázsban.

Az ingatlan 2018 szeptember 1-től elérhető.

Az ingatlan rezsi költsége: átlag havi 50-55eFt, ami tartalmazza a közös költséget, víz-, csatorna-, villany-, internet és TV díjat.

A tulajdonos kérésére az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 450.000,-
Keresőink részére a közvetítés INGYENES.
További budapesti albérletekért kattintson a referens további hirdetéseire.
Hétvégén is hívhat
HA véletlenül nem venném fel a telefont, kérem, küldje el az UTCA NEVÉT SMS-BEN, rövid időn belül VISSZAHÍVOM!

budapestalberletek.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 0.448 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.229 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások