Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
129.000 Ft/hó

Röntgen utca

Budapest, XIII. Kerület  40 m2, 1 szoba
Kiss Agnes Orsolya, +36/70-322 Mutasd

részletek

Hangulatos, fás, csendes kertre néző 3. emeleti erkélyes, polgári lakás kiadó Újlipótvárosban. A konyha és a szoba is a kertre néz hatalmas ablakokkal és a szobából lehet kimenni az erkélyre.
Frissen lett kifestve, mikro, hűtő, mosógép, ágy és egy nagy ruhásszekrény van jelenleg a lakásban. A ház csendes, 15 lakásos, kedves szomszédokkal és saját fás kerttel. A lehel téri piac, Aldi, és a metrómegálló 3 perc, a Westend és a Duna part 10 perc sétára találhatóak. A közös költség és korlátlan vízfogyasztás 19.000, a gáz és az áram óra alapján fizetendő, évi átlagban 35.000 Ft minden költség. UPC van a házban. Költözéshez 2 havi kaukció szükséges.

Környék: Dunához közel, Nyugati Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.403 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.526 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.560 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.794 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.427 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások