Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Reitter Ferenc utca

Budapest, XIII. Kerület  25 m2, 1 szoba
Rohonczi Balázs, +36/70-417 Mutasd

részletek

Kiadó a XIII. kerületben, a Reitter Ferenc utca és a Gyöngyösi utca sarkához közel egykiváló elrendezésű, kedves, udvarra néző, teljes mértékben gépesített és berendezett félszuterén garzonlakás tulajdonostól (gáztűzhellyel, hűtővel, mosógéppel, televízióval és szárítógéppel van felszerelve).
A lakást egyedülálló személynek szeretnénk kiadni, aki a szobatiszta és rendszeresen sétáltatott kutyáját is magával hozhatja. A lakásnak közvetlen szomszédja nincsen, a lépcsőházban zömében kedves nyugdíjasok laknak, így csendes és nyugodt. Kérem ne keressen, ha az életmódja ezt az állapotot megváltoztathatja.
A fűtés gázkonvektorral megoldott, egy új konvektor 2018-ban került beépítésre. A gázkonvektorhoz tartozik egy Honeywell szén-monoxid riasztó is a biztonsága érdekében. Télen a méreténél fogva gyorsan felmelegszik, nyáron pedig mindig kellemesen hűvös marad.
A világos szoba frissen burkolt (laminált parketta) és frissen festett (fehér falakkal rendelkezik).
A konyhában gáztűzhely, hűtő, nagy konyhapult, tágas konyhaszekrények, étkezőasztal és 2db szék található.
A fürdőszobában a zuhanykabin felújításra került (frissen burkolt), új a mosdótál és mosdószekrény is, illetve a fürdőben található a lakás egyetlen WC-je is.
A szoba és a konyha ablakain redőny van, így tökéletesen besötétíthető.
A lakás bejárati ajtaja rendkívül erős ráccsal védett az Ön és a tárgyai tökéletes biztonsága érdekében.
Jelenleg a UPC internet + TV csomagja érhető el a lakásban (170 csatorna, 4 HD, internet 500 Mbit/s letöltési sebességgel, ami igény szerint fel, vagy le is módosítható).
A Reitter Ferenc utca ezen szakaszán díjköteles a parkolás (8:30 – 18:00 között, 175 Ft / óra).
Közeli BKV járatok:
Keleti pályaudvar - Káposztásmegyer vonal - 30, 30A, 230 Kucsma utcai megálló, 30 méterre a lakástól.
Lehel tér - Káposztásmegyer vonal - 14-es villamos, 914, 914A éjszakai járatok, Gyöngyösi utca megálló, 400 méterre a lakástól.
120-as busz 200 méterre a lakástól.

Közeli bevásárlóközpontok:
TESCO Express (Reitter Ferenc utca): 600m / 7 perc séta, vagy a 30-as busszal 2 perc
CBA (Gyöngyösi út): 950m / 12 perc séta
TESCO Extra Hipermarket: 1,8 km
Duna Plaza: 1,8 km

Rövidesen kiegésztíjük ezt a hirdetést képekkel is.


Közlekedés egyéb: 30, 30A, 230, 120, 914, 914A buszok,
14-es villamos Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.427 km )
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.867 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások