Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
350.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  86 m2, 3 szoba

részletek

XIII., Pozsonyi út belső részén kiadó 4. emeleti, 86 nm-es, 3 szobás, duplakomfortos, cirkófűtéses, teljesen felújított, polgári lakás, akár irodának is.

Az ingatlan most lett teljes körűen esztétikailag és műszakilag felújítva. A konyha külön helyiségben van és gépesített (kerámia lap, sütő, elszívó, hűtő, mosogatógép, mikró). A nappali és az egyik háló a Pozsonyira néző, a másik háló udvari. Mindkét hálónak saját fürdőszobája van, az egyikben zuhanyzó + WC található, a másikban kád, továbbá külön WC is van. Van egy kamra jellegű helyiség, ami mosókonyhának is alkalmas.

Jelenleg csak beépített szerények vannak, de megállapodás szerint a tulajdonos teljesen berendezi. Felszerelt 2 db légkondival, redőnyökkel, antik csillárokkal. Egyedi fűtéses vadonatúj kondenzációs kazánnal, a fogyasztás alapján, a korlátlan vízfogyasztás a közös költségben. A polgári jellegű ház szintén felújított, lifttel rendelkezik.

Közlekedése kiváló, közelben a Jászai Mari tér. Az exkluzív környéken megtalálható számos étterem, kávézó, illetve a Duna part, Margitsziget is a közelben. Kiválóan alkalmas párnak, családnak, de irodának is tökéletesen megfelelő. Azonnal költözhető, hosszútávra, 2 havi kaució szükséges.

Bérleti díj: 350000 Ft/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Jászai Mari Tér, Nagykörútról nyíló utca, Sétálóutca
Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Közlekedés egyéb: 2-er villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.282 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.738 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.985 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.976 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.703 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások