Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  62 m2, 2 szoba
Szigetvári Zsófia, +36/30-823 Mutasd

részletek

Please call for English language information.
Újlipótváros szívében, a közkedvelt Pozsonyi úton, a Szent István park oldalában tulajdonostól kiadó egy modern amerikai konyhás, felújított, bútorozott és gépesített, 4. emeleti lakás. A hálószoba ősfás, csendes belső udvarra nyílik (különleges, nem gangos, háztömb méretű belső udvar), az erkélyről a Dunán haladó hajók is megpillanthatók a Szent István park fáinak túloldalán.

Az épület közvetlenül a Szent István park mellett fekszik, néhány perc sétára több főbb tömegközlekedési vonaltól - a 4-6-os villamos, 2-es villamos, 3-as metró, 75-ös és 76-os troli gyalogosan elérhető. A lakáshoz egy amerikai konyhás nagyszoba, egy a Duna felé is kitekintést nyújtó erkély tartozik, valamint egy hálószoba beépített szekrénnyel, előszoba, fördőszoba, WC és kamra.

Az ingatlan 2 hónap kaucióval és egy havi bérleti díjjal bérelhető, minimum 1 év időtartamra, elsősorban hosszú távra.

Igény szerint takarítással is elérhető.

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Jászai Mari Tér, Nyugati Tér, Parlament
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.580 km )
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.835 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.942 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.926 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.891 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.926 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.994 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.873 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások