Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  62 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Újlipótváros elegáns részén, a Szent István Park előtt a Pozsonyi úton kiadó egy felújított, erkéllyel rendelkező, szép polgári lakás.

A 62 m2-es ingatlan egy a harmincas években épült békés polgári társasház II. emeletén található, egy konyhából, egy a Pozsonyi útra nyíló erkélyes nappaliból, egy étkezőként berendezett tágas hallból, egy csendes belső udvarra néző hálószobából, valamint egy fürdőkádas fürdőszobából és egy külön wc-ből és gardróbszobából áll.

A lakás részben bútorozottan valamint gépesítve (mosógép, mosogatógép, hűtő, tűzhely, mikrohullámú sütő ) kerül átadásra.

Minden fogyasztás külön órával mért, a közös költség 13 300 Ft, amely már magába foglalja a vízfogyasztást is.

A lakás közvetlen környezetében minden megtalálható, amire a mindennapokban szükség lehet: számos szolgáltató egység, éttermek, piac, gyógyszertár, kávézók stb.
Közlekedés tekintetében a lakás elhelyezkedése kiváló, a Nagykörút, a 2-es és a 4-6-os villamos megállói, valamint a 75-ös és 76-os trolibusz pár perces sétával elérhetőek.

Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre), azonnal beköltözhető

A telefonszám hétvégén is hívható

arenda.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Környék egyéb: Margitsziget, Szent István Park Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.239 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.724 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.958 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.697 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások