Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  40 m2, 1 szoba
Csontos Eszter, +36/70-210 Mutasd

részletek

Hosszú távra kiadó Újlipótváros legszebb részén, a Pozsonyi úton, műemléképületben található napfényes, szuper hangulatú, dunai-panorámás, 1 szobás designer lakás. A Bauhaus stílusú épület lépcsőházát megválasztották a város egyik legszebb lépcsőházának - közvetlen közelében található a Szent István Park, a napfényes Duna part, pár perc sétával elérhető a Margit-sziget és a Westend bevásárlóközpont, 100 méteres körzetben pedig számtalan kézműves kávézó, pékség és bisztró áll rendelkezésre. Közlekedési szempontból is kiváló a lakás elhelyezkedése: 10 méterre található a 75-76-os trolibuszok megállói, de kb. 5 perces sétával elérhető a Jászai Mari tér és a 4,6, illetve 2-es villamosok, vagy épp az M3 metró a Nyugatinál.
A lakás igényesen berendezett, designerbútorokkal, fürdőkáddal és indukciós főzőlappal rendelkezik.

Környék: Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék
Környék egyéb: Szent István Park Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.580 km )
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.835 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.942 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.926 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.891 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.926 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.994 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.873 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások