Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  32 m2, 1 szoba

részletek

Budapesten, a 13. kerület Pozsonyi úton hosszútávra kiadó egy 32 nm-es, 4. emeleti garzon (közel a Jászai Mari tér, Nyugati tér, West End, Margit híd, belváros). Az erkélyről a Szent István parkra és a Dunára látni. A lakás bútorozatlan (eltekintve egy ruhásszekrénytől), nem úgy, mint a képeken, viszont gépesített, frissen festett. A lakás konyhája kicsike, konyhaguruknak nem javaslom, de nagyon hangulatos otthon egy igazi polgári miliőben. Háziállatot nem szeretnénk a szomszéd kutyusa miatt és a dohányzás nem megengedett. A lakás azonnal költözhető, a bérleti díj 120e Ft, 2 havi kaució szükséges.

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások