Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  29 m2, 1 szoba
Kollár Dániel, +36/30-562 Mutasd

részletek

Szeretnél egy frissen felújított, napos lakásban élni közvetlenül a Jászai Mari térnél? Ha igen, ez lehet a te helyed! A lakás Pest egyik legpatinásabb lakóépületében, a Palatinus házban van, annak is a 6., legfelső emeletén. Új tárgyakkal berendezett, felszerelt konyhával és fürdővel ellátott.

A 4-es és 6-os villamosok egy perc sétára vannak, míg a Margitsziget háromra. Ideális lakás diákok és fiataloknak. A lakást közvetlenül a tulajdonos kínálja.

Környék: Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.787 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.526 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.547 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.711 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.575 km )
Central European University - CEU ( 1.547 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások