Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
399.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  100 m2, 4 szoba + 1 félszoba

részletek

XIII., Pozsonyi úton kiadó egy 2. emeleti, 100 nm-es, 4 szoba + hallos, szépen felújított, erkélyes, ízig-vérig polgári lakás panorámás kilátással.

5 szoba, világos nagy terek, príma beosztás. Igény szerint akár egybe nyitható vagy könnyen szeparálható terek. Nincs sötét hall, körbeveszik mindenfelől ablakok. Irodának és lakásnak is egyaránt remek. Minimum 3 hálószoba kialakítható, igény szerint több is.

Irodaként változatos elrendezésben használható: megvan benne a nagy vagy még nagyobb meeting room, kis telefonáló szoba, irattár, váró, recepció, szeparálható irodák, de akár alkalmazható a nyitott ajtók módszere, a körbejáró vezetés. Itt megtapasztalhatja, hogy nem csak szavak a komfortérzet és dolgozóbarát környezetben. Mind a munkatársak, mind az ügyfelek garantáltan szívesen jönnek majd ide.

Részleges Dunai panoráma a 6 nm-es erkélyről. Olyan mintha a Pozsonyi egy kávézójának teraszán üldögélnél, de épp megtartva a tisztes távolságot a tömegtől. Nyáron a hőségtől egy barátságos fa lombkoronája véd. A bejárat mellet olasz delicatess és országosan díjnyertes fagyizó. A tömegközlekedés 1 perc sétára. Itt mindig otthon érzi magát az ember.

A lakás berendezése megállapodás szerint, de üresen is kiadó. Berendezett ár megegyezés szerint. Természetesen van lift, klíma, riasztó, külön WC.
Azonnal költözhető, hosszútávra, 2 havi kaució szükséges.

Bérleti díj: 399000 Ft/hó + Rezsi
hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Jászai Mari Tér, Nagykörútról nyíló utca, Sétálóutca
Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Közlekedés egyéb: 2-er villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.282 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.738 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.985 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.976 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.703 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások