Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
402.000 Ft/hó

Pozsonyi út

Budapest, XIII. Kerület  100 m2, 4 szoba + 1 félszoba
blaumann edit, +36/30-211 Mutasd

részletek

A Pozsonyi úton, az Újlipótvárosban, Pest Budáján, a magyar Genfben kiadó egy izig-vérig polgári lakás.
5 szoba, világos nagy terek, príma beosztás. Igényszerint akár egybe nyitható vagy könnyen szeperálható terek. Nincs sötét hall, körbeveszik mindenfelől ablakok.
Irodának és lakásnak is egyaránt remek.
Minimum 3 hálószoba kialakítható, igény szerint több is.

Irodaként változatos elrendezésben használható: megvan benne a nagy vagy még nagyobb meeting room, kis telefonáló szoba, irattár, váró, recepció, szeparálható irodák, de akár alakalmazható a nyitott ajtók módszere, a körbejáró vezetés. Itt megtapasztalhatja, hogy nem csak szavak a komfortézet és dolgozóbarát környezetben. Mind a munkatársak, mind az ügyfelek garantáltan szívesen jönnek majd ide.

Részleges Dunai panoráma a közel 6m2 erkélyről. Olyan mintha a Pozsonyi egy kávézójának teraszán üldögélnél, de épp megtartva a tisztes távolságot a tömegtől. Nyáron a hőségtől egy barátságos fa lombkoronája véd. A bejárat mellet olasz delicatess és országosan díjnyertes fagyizó. A tömegközlekedés 1 perc sétára. Itt mindig otthon érzi magát az ember.

A lakást szívesen berendezem, megállapodás szerint, de üresen is kiadó. Berendezett ár megegyezés szerint. Természetesen van lift, klíma, riasztó, külön wc.

A beköltözés feltétele: 2 havi kaució, 1 havi bérleti díj + közös költség + rezsi
Csak hosszútávra.

Magyarul, angolul, franciául beszélek, megértem az olaszt és a spanyolt, amennyiben partnere idegen nyelven kommunikál.

Környék: Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Környék egyéb: Újlipótváros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.790 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.515 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.552 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.702 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.561 km )
Central European University - CEU ( 1.552 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások