Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Mór utca

Budapest, XIII. Kerület  67 m2, 1 szoba + 2 félszoba
Jobbágy Eszter, +36/30-577 Mutasd

részletek

Sziasztok kedves diákok, párok, családok! :)

Azonnal költözhető, rendkívül praktikus elrendezésű, kamrával és két wc-vel ellátott újszerű lakás keresi új, szerető gazdáját. Első tulajdonosa kínálja kiadásra, aki 11 éven keresztül viselte gondját és vigyázott minden négyzetentimterére.
Szerethető, mert 15 perc BKV-val és biciklivel az Oktogon, 7 percre a Városliget, 3 perc a Béke tér. A lakáshoz sok beépített bútor tartozik, valamint egy erkély, ahol lehetőség van olvasásra, kávézásra, teregetésre. Két szobája külön nyíló, a nappali tágas, különleges, egyedi.
Buszjáratok 1-2 perc sétára: 105-ös, 20-as, 30-as, 32-es
Villamosok: 14-es, 1-es
Metró: 3-as (3 villamosmegállóra)
Ez a társasház még szuper alapanyagokból lett építve, megbízható gyártmányú, márkás ajtókkal, csaptelepekkel, burkolatokkal stb. A nyílászárók kiválóak és a kényelmet szolgálja a redőny és a klíma is. Érdemes eljönni megnézni, mert élőben még szebb, mint képeken. :)

!!! INGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK !!!

Környék: Andrássy út, Városliget
Egyetem közeli:
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.572 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 0.771 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 0.920 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások