N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
198.000 Ft/hó

Madarász Viktor utca

Budapest, XIII. Kerület  63 m2, 3 szoba
Elekes Attila, +36/30-685 Mutasd

részletek

Kiadó hosszútávra egy 63 nm-es új építésű, többségében bútorozott lakás a Madarász Házakban tulajdonostól
A Mariana parttól 5 percre lévő Madarász házakban (2004-ben átadott), Duna pláza, metró megálló 2 percre, kiadó egy harmadik emeleten lévő lakás tulajdonostól, hosszútávra. Lift, 0-24 portaszolgálat van a házban, igény esetén mélygarázsunk is van, a bérleti díja 29.000 Ft/hó.

Kényelmes, világos lakás: zárható nappali, két kis szoba, külön fürdő (kád), WC, konyha étkező egyben (mosógép, hűtő, mikro, sütő, főzőlap, ágyak, szekrények, stb.). Most kerül beépítésre klíma és mosogatógép, valamint frissen lesz kifestve a lakás. A lakásban 1000 Mbit/sec-es ultragyors Digi internet előfizetést lehet kötni. Nagyon közel van óvoda, általános iskola.

Tulajdonostól, hivatalosan számlával, szerződéssel adjuk ki a lakást. 2 hónap kauciót kérünk, minimum bérleti időszak 1 év.

Rezsi költség 25-35.000 Ft (víz, villany, fűtés, 0-24 porta szolgálat, közös költség, függően attól, hogy hány fő lakik a lakásban).

Ingatlanosok kérem ne keressenek, köszönöm!

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.976 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások