Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
166.500 Ft/hó

Madarász Viktor utca

Budapest, XIII. Kerület  42 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 166 500 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 333 000 HUF
Rezsiköltség 12 000 HUF / hó
Közös költség 12 000 HUF / hó
Méret 42 m2
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet 5
Erkélyek száma 1
Lift Igen
Kilátás Utcai, csendes
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2021-02-15
Közös költségben: Épület takarítás, Fitnessz, Parkfenntartás, Portaszolgálat, Szauna, Szemétszállítás, Lift üzemeltetés
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XIII. kerület
Kerület rész Angyalföld
Ingatlan címe Madarász Viktor utca
Ingatlan állapota Kitűnő
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Házközp. mérőórával
Ház jellege Lakóparki
Építés éve 2020
Épület szintjei 8

Lakás jellemzők: Redőny, Ikea bútorok
Épület jellemzők: Belsőkert, Elektromos garázskapu, Földszinti üzletek, Játszótér

részletek

Metrodom Madarász 38. - A.505

Legyen Ön az első lakója ennek a megfizethető prémium 42 m2 nagyságú, 5 m2-es erkélyes, nappali + 1 hálós lakásnak a XIII. kerületi, újonnan épült Metrodom Madarász 38 lakóparkban.
A teljesen berendezett és gépesített lakást lakberendezőnk tette otthonossá, a mindennapok kényelméről pedig a magasan felszerelt konyha, légkondicionáló és beépített okosotthon-rendszer gondoskodik.
A lakópark saját exkluzív edzőteremmel, szaunával, és klubhelyiséggel rendelkezik. A lakások prémium felszereltsége, a beépített anyagok minősége, valamint a 24 órás portaszolgálat szintén megfelel a magasabb elvárásoknak.
A hirdetésben feltüntetett kínálati bérleti díj már tartalmazza azt a 10%-os kedvezményt, amelyre azon bérlők jogosultak, akik 2021. február 1. napjáig bérleti szerződést kötnek egy adott ingatlanra.
A kínálatunkban található ingatlanok méreteik (stúdió (30 m2) - 1+3 szobás (90 m2)) és adottságaik által egyedülállóknak, pároknak, vagy akár családoknak is ideálisak lehetnek.
A képek szemléltető jellegűek, az érdeklődők 4 koncepció közül választhatnak a mobil bútorzat és dekorációs elemek vonatkozásában.
A lakópark elhelyezkedése kiváló tömegközlekedési szempontból, néhány perc sétával elérhető az M3 metró valamint, a 15-ös és 105-ös buszok Gyöngyösi utcai megállója.
A lakások várhatóan 2021. február közepétől költözhetők, minimum 1 évre kiadók, a bérléshez minimum 2 havi kaució, illetve jövedelemigazolás bemutatása szükséges.

flatco.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 3 kék

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások