Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
280.000 Ft/hó

Kresz Géza utca

Budapest, XIII. Kerület  86 m2, 3 szoba

részletek

YOU CAN REACH ME IN ENGLISH TO DISCUSS ALL DETAILS OF THE PROPERTY.

A 86 nm-es 3 szobás lakás a 13. kerületben a Kresz Géza utcában helyezkedik el, mely egy csendes, egyirányú utca, a Margit körút, a Nyugati pu. a West-End központ közelében, egyben a Margit híd és a Parlament szomszédságában. A legfelső, negyedik emeleti lakás kelet-nyugati tájolású, kifejezetten világos, liftes lépcsőházból közelíthető meg. Délelőtt az utcai nagy szobák, míg délután a konyha és étkező illetve a kisebb szoba élvezi a napfényt. A lakás minden részletében igényesen felújított (friss festés, tölgyfa parketta, kondenzációs melegvíztárolós cirkó, optimalizált hőmérséklet szabályozóval , Samsung klima, Hansgrohe/Grohe csapok, méretre gyártott ablakok, aluredőnyök, szúnyogháló) a felújítás óta még nem lakott, minden elemében új. A konyha méretre gyártott konyhabútorral, mosogatógéppel, páraelszívóval, hűtővel, elektromos főzőlappal, sütővel, mozdulatvezérelt konyhai munkafelület világítással felszerelt. A lakás kiváló beosztású, minden szoba külön bejáratú, az előtér, a konyha az étkező egy tagolatlan térben kapott helyet.
A lakásban két, ablakos fürdőszoba található, mindegyikben WC-vel, az egyik fürdőkáddal, a másik zuhanyzóval. A nagyobbik fürdőszobában kapott helyet az elöltöltős mosógép. A hidegburkolatos helyiségek padlófűtést, a többi helység radiátor fűtést kapott. A lakás riasztó berendezéssel, biztonsági ajtóval, dupla zárral felszerelt. A pincében 4nm tároló áll rendelkezésre. A környéken megoldható a parkolás.

A lakás központi mégis csendes elhelyezkedése miatt ideális orvosi rendelőnek, ügyvédi vagy más irodának, szociális, spirituális szolgáltatáshoz, de ugyanilyen mértékben megfelelő minőségi családi belvárosi élethez kihasználva csendes és mégis központi elhelyezkedését. Öt percnyi sétatávolságra helyezkedik el a Margit sziget, a Parlament és Kossuth tér is. A West-End Shopping Center és a Nyugati Pu. azonban csupán 300m. Közel a tömegközlekedés, a szolgáltatások, de a kikapcsolódás helyszínei is Duna-part és a Margit-sziget is.

Azonnal költözhető. A közös költség 20 ezer Ft.

Környék: Nyugati Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.008 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.174 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.457 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.942 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.964 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.732 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.427 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.123 km )
Central European University - CEU ( 1.732 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások