Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Kassák Lajos utca

Budapest, XIII. Kerület  65 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Molnár Zsuzsanna, +36/20-490 Mutasd

részletek

Egy 65 nm2 amerikai konyhás nappali egy kis szoba egy nagy szoba a bútorok és a fürdőszobai berendezések teljesen újak és most volt a felújítása is. Még egy két javítást igényel, de azok is folyamatban vannak. Infra hősugárzó van felszerelve minden helyiségbe. A szuterén ablakai és ajtaja is az utcára néz.
Könnyen megközelíthető a Dózsa György úti metróállomástól és az -es villamos(Honvéd kórház megálló) Nyugodt és csendes utca.
Javítás után azonnal költözhető!
2 havi kaució szükséges
140.000.- Ft/hó+ rezsi
Délután 3 órától lehet keresni a megadott telefonszámon

Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.356 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.967 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások