Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Kárpát utca

Budapest, XIII. Kerület  45 m2, 2 szoba
Vágó Attila, +36/30-821 Mutasd

részletek

A kért adatokon kívüli információk: KLEOPÁTRA ház . Portaszolgálat, uszoda, belső kert játszókerttel halastóval szökőkúttal. A ház 2003 ban épült és rendkívül népszerű. 5 perc sétára a lehel piac és a metró. 2 percre a Duna-part. Kiváló Infrastruktúra. Az erkélyről kiváló térlátás a városra és panoráma a Margitszigetre és a Dunára. A házban parkoló helyek bérelhetők mástól. Egyedi fűtés mérő: havi 5000 ft a leghidegebb hónapban 23 fok mellett...

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Jászai Mari Tér, Nyugati Tér, Oktogon, Váci utca, Városliget
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.527 km )
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.944 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.834 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.915 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.759 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások