Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Karikás Frigyes utca

Budapest, XIII. Kerület  47 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Bárány Gabriella, +36/30-508 Mutasd

részletek

XIII. kerületben - az Árpád hídi metró megálló közelében - mégis csöndes helyes, zöld környezetben, kiadó ez a 47 nm, 1,5 szobás, bútorozott, műszakilag is felszerelt, világos, II. emeleti lakás. Bérleti díj: 150.000.- Ft/hó. 2 havi kaució szükséges. Közös költsége havonta 5.000.- Ft; a távfűtés mérhető, ezáltal az átlag havi költsége kb. 15.000.- Ft havonta. Az ingatlan jó elosztású, körbe járható. A konyha ablakos, s kényelmesen étkezhet itt 3 ember is. Itt található egy kamra, ahol jól elfér több minden is. A fürdőszobában kád van, a w.c. külön, az előszobában található. Az előszobai gardrób szekrényekbe bőven pakolhat akár az akasztós, akár a polcos részbe. Max. 2-3 fő részére kényelmes a lakás. Dohányzás és bármilyen állat tartása tilos! Számlaképes; ideiglenes bejelentkezés engedélyezett. Gyermekkel is költözhető, bár ez még megbeszélés kérdése. (kor függő. További részletek: Baranyai Gabitól, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.750 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.724 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások