N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
200.000 Ft/hó

Hegedűs Gyula utca

Budapest, XIII. Kerület  83 m2, 3 szoba + 1 félszoba
Vári Szilvia, +36/70-610 Mutasd

részletek

Újlipótváros szívében 10 hónapos szerződéssel kiadó ez a szépen felújított, bútorozott, gépesített lakás. Természetesen a képeken látható személyes tárgyak nem, de a berendezési tárgyak maradnak.
A ház karbantartott, kifejezetten jó állapotú, tágas világos lépcsőházból lépünk a lakás előtti függőfolyosóra. A környék közlekedése, ellátottsága kitűnő. Metró, piac, élelmiszer boltok, vendéglátó egységek sokasága található a környéken.
A lakás szépen felújított, kifejezetten jó elrendezésű és jól felszerelt. A bejárat mellett egy háló és egy wc kézmosóval. Az előtérből az étkezőbe lépünk, amellyel egy térben mégis szeparáltan van az ablakos, gépesített konyha. Az étkező és a nappali között teljes értékű térelválasztóként került beépítésre egy igényesen kialakított, sok tároló helyet adó gardrób sor. Az étkezőből egy előtéren át a fürdőszoba, mellette a hálószoba nyílik. Ez utóbbi két részre tagolt, mert térelválasztóval egy dolgozó rész lett kialakítva az ablak alatt.
A lakás havi rezsije 40 ezer forint, mely az áram és kábelszolgáltató kivételével minden költséget tartalmaz. Szeptember 1.től 10 hónapra bérelhető, mely esetlegesen meghosszabbítható. Két havi kaució szükséges.
Képek találhatóak a https://ingatlan.com/27446691 oldalon.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.200 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.439 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.623 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.951 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.694 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.375 km )
Central European University - CEU ( 1.951 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások