N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
200.000 Ft/hó

Hegedűs Gyula utca

Budapest, XIII. Kerület  74 m2, 2 szoba

részletek

Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában, egy hatodik emeleti (lift az 5.-ig van), 74 m2-es, két szobás (nappali + háló), frissen és igényesen felújított, teljesen berendezett, gépesített, ERKÉLYES, klímás, világos és csendes lakás, hosszú távra, minimum 1 évre kiadó.

A gépesítés részét képezi a mosógép, mosogatógép, 2 db klíma, fagyasztós hűtőszekrény (képeken nem látható, a kamrában kapott helyet), új sütő, tűzhely és elszívó. Minden ablak redőnnyel ellátott.

A költségek rendkívül kedvezők, tapasztalatok szerint átlagosan havi 30.000 Ft-ból ki lehet jönni. A közös költség 10.000 Ft, a gáz átalány 10.000 Ft, a víz és a villany órák szerint fizetendő. A fűtésről és vízmelegítésről cirkó kazán gondoskodik.

A környék és a közlekedés kiváló, a mindennapi élethez szükséges dolgok karnyújtásnyira megtalálhatók. A teljesség igénye nélkül néhány perc sétával elérhető az M3 metró és a 4-6 villamosok is.

AZONNAL költözhető, két havi kaució plusz az első havi bérleti díj és közös költség megfizetésével. Elérhető vagyok a hét minden napján 8 és 20 óra között, hétvégén is.

otkulcs.alberlet.hu

Környék: Jászai Mari Tér, Nagykörútról nyíló utca, Nyugati Tér
Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.995 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.330 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.655 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.751 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.570 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.301 km )
Central European University - CEU ( 1.751 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások