Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Hegedűs Gyula utca

Budapest, XIII. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó egy 52,5 nm-s (50 nm lakás + 5 nm terasz) ingatlan a XIII. kerületi, Római Kert lakóparkban a Hegedűs Gyula utcában. A 6. emeleti, 2 szobás lakás fűtését házközponti, de egyedileg szabályozható fűtésrendszer biztosítja. Az itt lakók további kényelmét szolgálja az erkély kerti bútorral és a légkondicionáló.

Az ingatlan frissen bútorozott és gépesített. A lakás felszerelését képezi mosógép, mosogatógép, tűzhely, sütő, mikró, hűtő és tv. A képen látható bútorzat marad.

A bérleti ár részét képezi egy db gépkocsi beálló a teremgarázsban, így biztonságban tudhatja gépjárművét.

Bérleti díj: 250.000 Ft + rezsi.
Közös költség: 20-22.000 Ft
A lakás azonnal költözhető 2 havi kaució megfizetésével.

A társasház lokációja kitűnő, hiszen 2 perc távolságra van gyalog busz, troli és a Dózsa György úti metró megálló. A WestEnd és a Nyugati pályaudvar 1 km-re található, így minden fajta bevásárlási lehetőség adott.

Hívjon bizalommal!

bibor.alberlet.hu

Környék: Nyugati Tér
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.424 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.609 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.664 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.874 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.519 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások