Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
280.000 Ft/hó

Hegedűs Gyula utca

Budapest, XIII. Kerület  102 m2, 3 szoba + 1 félszoba
Krizsány Márta, +36/70-386 Mutasd

részletek

Kiadó a Hegedűs Gyula utca 92-ben, 2018 év végén az alábbiak szerint felújított lakás. Minden helyiség újra lett festve, a fürdőszobát átalakítottuk, kád helyett épített zuhanyt alakítottunk ki, mosdó és burkolatcsere történt.
A lakás a 3. emeleten található, felette csak a padlás van, 102 nm nagyságú, 3 szoba és 1 félszoba található benne. A konyha és a félszoba ablakai a belső udvarra, a nappali és a két szoba ablakai az utcára néznek.
Teljes mérete 102 nm, 32 nm nappali, 20nm szoba, 18 nm szoba, 8 nm fél szoba, előszoba, konyha, kamra, külön WC és külön fürdőszoba. Sajnos alaprajzunk nincsen. A bejárat a nagyjából 5 méter hosszú előszoba folyosóra nyílik. A bejárati ajtó mellett jobbra a konyha, balra a fél szoba található. A konyha mellett az előszobából nyílik a kamra. Ezután érkezünk meg a folyosóról az előszoba kiszélesedő részére. Szemben a nappali, mellette balra és jobbra egy-egy szoba, bal oldalon a fürdőszoba, jobb oldalon pedig a WC található. Fűtés és meleg víz gázüzemű kombi kazánnal megoldott.
A lakás nagyon kényelmes elosztású, a két nagyobb szobának van külön bejárata és van a nappaliból is ajtaja.
Felszereltsége: konyha teljesen gépesített, itt található a beépített mosógép, de a fürdőszobában is van mosógép kiállás. A szobák részben bútorozottak: a nappaliban található kihúzható kanapé és TV, állvánnyal együtt. A szobák mindegyikében található szekrény, a folyosón előszoba szekrény. Ezen kívül van két db egyszemélyes ágykeret, egy db francia ágykeret és néhány kisebb bútor. Fontos, hogy a szekrényeket, az előszoba szekrényt, a TV-t az állványával nem tudjuk elvinni máshova, szeretnénk ezekkel együtt bérbe adni a lakást, a többi bútorral kapcsolatban rugalmasak vagyunk.
Közelben bevásárlási lehetőségek, pékség, élelmiszerüzletek és a Duna-part, Szent-István park, Pozsonyi út. Az M3 metró Dózsa György úti megállója 3-4 percre található, a 75-ös, 79-es troli és a 15-ös, 115-ös autóbuszok megállója 1 percre található.
Parkolás az utcán megoldható (parkolási díjas övezet), a környéken több mélygarázsban is lehet bérelhető helyet találni.
Hosszú távra keressük azt a bérlőt, akinek megtetszik a lakás, 24 hónapos szerződésben gondolkozunk. Háziállatot illetően egy kutya vagy egy macska, amely részünkről elfogadható. A lakásban a dohányzás nem lehetséges. Magánszemélyeknek, családoknak és irodának is remekül alkalmas a lakás beosztása és elérhetősége. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, azt akár a délelőtti, akár a délutáni időszakban is meg tudjuk oldani, telefonos egyeztetés után.

Bérleti díj: 280.000 Ft/hó + rezsi
Kaució: 2 havi bérleti díj
Rezsi: közös költség: 17 000 Ft (vízóra, éves elszámolással)
gáz: havi diktálással, használat szerint fizetendő
villany: havi diktálással, használat szerint fizetendő
Internet+TV (Telekom): 7.700 Ft

Nem szeretnénk közvetítők segítségét igénybe venni, kérem ilyen ügyben ne keressenek!

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Pozsonyi út, Szent István park Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.519 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.148 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.784 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.734 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.285 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.329 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.214 km )
Central European University - CEU ( 1.285 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások