Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Gyöngyösi utca

Budapest, XIII. Kerület  34 m2, 1 szoba
Libisch Norbert, +36/30-600 Mutasd

részletek

Új lakás színvonalán felújított lakás kiadó a Duna Plaza magasságában, 3 perc gyalogútra a Gyöngyösi utcai M3 metrótól. Illetve jobb, mivel az új lakásokba műanyag laminált padló kerül, szemben ennek a lakásnak az újszerű fényű parkettájával.

Amit a lakás ad, de egy új nem adna: szemben két ablak az amerikai konyhás nappali-hálón; ablakos és napfényes fürdőszoba.

A belváros és temérdeknyi munkahely könnyen elérhető, mivel metróvonalon fekszik és az egyre épülő váci úti irodákhoz lépésnyire van csak.

És az adatok:
34m2, egy szoba-konyha + közlekedő és fürdőszoba
4. Emelet lift nélkül
Megtakarításokkal rendelkező, folyamatosan felújító tégla társasház (Nem kockaház)
Bekamerázott épület és modern beléptető rendszer
Berendezve és gépesítve kiadó.
Költségek: bérleti díj 110e / hó
Kaució: 2 hó
Közös költség: 7.480
Víz-villany-gáz: fogyasztás alapján; fůtés télen is megáll kb. 10-12e forintból.

110e ft/hó + rezsi, 2 havi kaució.
Kérésre küldök fotókat!

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Duna Plaza
Közlekedés egyéb: 105

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások