Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Gidófalvy Lajos utca

Budapest, XIII. Kerület  73 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Kiadó napfényes lakás tulajdonostól a 13. kerület Dózsa Gy. metróállomáshoz közel eső részén!
A lakás a liftes társasház 7. emeletén található, metróval, villamossal, trolival is jól megközelíthető. A parkolás az utcán lehetséges ahol mindig van szabad hely. A ház előtti rész bekamerázott.
A lakás teljesen felújított, átalakított, gépesített, igény esetén modern bútorokkal berendezett, nagy erkéllyel rendelkezik ahonnan szinte egész Budapest belátható. Csendes parkra néz ahol kültéri edzőgépek, játszóterek is megtalálhatóak.
Az átalakítások során összenyitásra került a konyha, étkező és a nappali. A hálószoba tágas, nagy ablakkal rendelkezik és a kisszoba is kiválóan alkalmas tanulásra vagy gyerekszobának. A bejárat mellett egy tárolásra kialakított gardrób szoba található ahol a mosógép is helyet kapott.
A lakás nyáron sem meleg és télen a radiátorok kinyitása nélkül is 24 fok körüli a hőmérséklet ezért a rezsi is alacsony.
A lakáshoz tároló is tartozik a ház alagsorában.
Közelben: óvoda, élelmiszerbolt, patika megtalálható, Váci út, Lehel út, Róbert K. Krt., Dózsa Gy. út pár perc sétával elérhető. Hősök tere, Városliget 2 troli megállónyira könnyen elérhető.
Közös K.: 12 ezer Ft.
Fűtés télen-nyáron: 10ezer Ft!!
A lakás február elejétől festés alatt áll de megtekinthető! Csak hosszú távra kiadó és 2 havi kaució szükséges.

beleznay-zsolt.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.959 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.285 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.855 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások