Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Gidófalvy Lajos utca

Budapest, XIII. Kerület  73 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Balogh Emese, +36/20-268 Mutasd

részletek

Kiadó napfényes lakás tulajdonostól a 13. kerület Dózsa Gy. metróállomáshoz közel eső részén!
A lakás a liftes társasház 7. emeletén található, metróval, villamossal, trolival is jól megközelíthető. A parkolás az utcán lehetséges ahol mindig van szabad hely. A ház előtti rész bekamerázott.
A lakás teljesen felújított, átalakított, gépesített, igény esetén modern bútorokkal berendezett, nagy erkéllyel rendelkezik ahonnan szinte egész Budapest belátható. Csendes parkra néz ahol kültéri edzőgépek, játszóterek is megtalálhatóak.
Az átalakítások során összenyitásra került a konyha, étkező és a nappali. A hálószoba tágas, nagy ablakkal rendelkezik és a kisszoba is kiválóan alkalmas tanulásra vagy gyerekszobának. A bejárat mellett egy tárolásra kialakított gardrób szoba található ahol a mosógép is helyet kapott.
A lakás nyáron sem meleg és télen a radiátorok kinyitása nélkül is 24 fok körüli a hőmérséklet ezért a rezsi is alacsony.
A lakáshoz tároló is tartozik a ház alagsorában.
Közelben: óvoda, élelmiszerbolt, patika megtalálható, Váci út, Lehel út, Róbert K. Krt., Dózsa Gy. út pár perc sétával elérhető. Hősök tere, Városliget 2 troli megállónyira könnyen elérhető.
Közös K.: 12 ezer Ft.
Fűtés télen-nyáron: 10ezer Ft!!
A lakás február elején frissen festve várja az érdeklődőket! Csak hosszú távra kiadó és 2 havi kaució szükséges.

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 14,1 villmos, 79,76troli, 115busz Egyetem közeli:
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.959 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.285 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.855 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások