Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
135.000 Ft/hó

Faludi utca

Budapest, XIII. Kerület  34 m2, 1 szoba
Libisch Norbert, +36/30-600 Mutasd

részletek

Minőségileg felújított, modern 34m2-es lakás kiadó a Duna Plaza-val szemben, 3 perc gyaloglásra a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától.
A lakás keresztül szellőztethető, hiszen délre (nagy belső udvar, nem gang!) és északra (Faludi utca) néző ablakai vannak. Fürdőszobája is modern és külön ablakkal rendelkezik(!).
A lakás mosó-, hűtőgéppel és indukciós tűzhellyel, ezen kívül szintén modern konyhabútorral van felszerelve, valamint bútorozva van. Külön belépő/folyosó, innen nyíló fürdőszoba, illetve konyha és nappalija van. A konyha-nappali egy légtér, de felépítéséből adódóan akár külön helyiséget is képezhetne.
A lakás fűtése is modern, konvektor, de új fajta, minőségileg cserélt darab.

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Duna Plaza

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások