Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Esztergomi út

Budapest, XIII. Kerület  70 m2, 3 szoba

részletek

Tulajdonostól kiadó a XIII. kerületben, az Esztergomi úton, a Dagálysétány társasház VII. emeletén, egy a 70 nm-es, két hálószoba + amerikai konyhás-étkezős nappalival rendelkező, erkélyes lakás.
Az ingatlan berendezett és gépesített. A fürdőszoba kádas, a WC külön helyiségben van. Dohányzás a lakásban és az erkélyen is tilos. Kisállat tartása nem megengedett. A közös költség 14762 Ft/hó. Duna Aréna közelében.
Közlekedés: Metró 3, metrómegálló a közelben

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.596 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.864 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások