Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Dózsa György út

Budapest, XIII. Kerület  108 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

XIII. Dózsa György úton 1 ÉVE FELÚJÍTOTT, 108nm. 2 + 2 fél szobás, bútorozatlan de gépesíttet, kondenzációs kazán fűtéssel, dupla komfortos, erkélyes, 2 emeleti tégla lakás, nagyon jó közlekedéssel, hosszútávra kiadó.
A felújítás során fel lett újítva mindkét fürdőszoba, új kazán és burkolatok, a konyhába is minden új, a konyhabútor, tűzhely, kombihűtő, burkolatok, az összes fűtőtest. A nappaliba ás a nagy szobába a régi, jó állapotú parketta fel lett csiszolva, és természetesen az erkély is fel lett újítva.
A lakás elosztása kiváló, nagy előszoba, világos nappali erkéllyel amiből nyílik a nagy szoba, nagy konyha ebédlővel, 2 zuhanyzós fürdőszoba külön WC-vel, és a két egymásból nyíló kisszoba.
Rezsije átlagos, a közös költség 28 000 Ft/hó, villany, víz, gáz fogyasztás szerinti.

Bérleti díja 240,000 Ft/hó, 2 hó kaució.

Környék: Andrássy út, Városliget
Egyetem közeli:
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.580 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.927 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.881 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.780 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.851 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.833 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.353 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.569 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.828 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások