Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Dagály utca

Budapest, XIII. Kerület  60 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó a XIII. kerületben, a Dagály utcában, egy 60 m2-es, 2 szobás, felújított, bútorozott és berendezett lakás.

A lakás a félemeleten található. Helységei: nagy napfényes nappali és hálószoba, ablakos étkező-konyha, ablakos, nagy, kádas fürdő, külön WC kézmosóval. Teljesen bútorozott és gépesített (mosó- és szárítógép, fagyasztós hűtő, ággyá alakítható kanapé, tv, mikró). Szükség esetén teljesen felszerelve is kiadó.

Az ingatlan mind gépészetileg mind esztétikailag 2 éve lett felújítva, bútorozva és gépesítve.

A közös költség tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás. Fűtése gáz-konvektorral megoldott.

A 4 szintes, tégla építésű, 50-es évek környékén épült társasház az Árpád híd metró megálló és a Dagály Strandfürdő között áll. Elhelyezkedése és tömegközlekedése is kiváló. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is. Gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 1
Busz 15 26 34 106 115
Éjszakai 901 937 918
Hajó D11

KISÁLLAT TARTÁSA ÉS A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: Villamos 1 Busz 15 26 34 106 115
Éjszakai 901 937 918 Hajó D11 Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.424 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások