Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
270.000 Ft/hó

Csata utca

Budapest, XIII. Kerület  82 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

!!! Videós lakás !!!
Link: https://youtu.be/c-7PNys6mD8

XIII. kerület egyik közkedvelt, ÚJÉPÍTÉSŰ részén, a Béke tértől mindössze pár percre kiadó egy DUPLA ERKÉLYES, MODERN 4 szobás, 80 nm-es, teljeskörűen GÉPESÍTETT és BERENDEZETT lakás, 6 nm-es tárolóval. Mélygarázs szintén bérelhető a lakáshoz havi 20.000 Ft-ért.

A környék és az épület kimagaslóan jó infrastruktúrával rendelkezik: Lidl, Real, Spar, Rossmann, fitness, uszoda, szolárium lehetőség, patika, bankok, orvosi rendelő, kórház közvetlenül a Centrál Parkban és annak közelében gondoskodnak az itt lakók maximális kényelméről.

Remek közlekedési lehetőséggel, mind Budára, mind a belváros irányába: 1-es, 12-es, 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz, Lehel téri és az Árpád hídi Metro 7-8 percre. Mind a város, mind pedig a természet (Városliget, Margit sziget) csak egy karnyújtásnyira található.

A 24 órás portaszolgálat és őrzés, a kamerás és proximity beléptető rendszer, a wellness, uszoda és konditerem, az épületek által körülvett 8.000 m2-es zárt, zöld park mind a lakók kikapcsolódását szolgálják.

Közös költség: 28.035 Ft (benne foglaltatik a fűtés, lift üzemeltetés, portaszolgálat, épület takarítás és világítás, szemétszállítás, valamint a hideg/meleg víz általány, melyről negyedéves elszámolás van az óraállások alapján. )
Villany: kb. 4-6.000 Ft (fogyasztás alapján)

A költözés feltétele két havi kaució és tárgyhavi lakbér megléte.


Környék egyéb: Béke tér, Lehel tér, Róbert Károly
körút
Közlekedés egyéb: 1-es, 12-es, 14-es villamos, 105-ös,
32-es busz, Lehel téri és az Árpád
hídi Metro 7-8 percre. Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 0.681 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.431 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások