Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Bessenyei utca

Budapest, XIII. Kerület  44 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Kovácsné Lengyel Gabriella, +36/20-256 Mutasd

részletek

XIII. kerület, Lehel térnél, a Bessenyei utcában kiadom 4. emeleti, óriási kertre néző, másfélszobás, teljeskörűen felújított, napsütötte lakásomat. Kompakt, nagyon jó elrendezésű lakás, a nagyszoba és a félszoba akár külön is megközelíthető, és a két méretes gardróbszekrény minden tárolási igényt kielégít. A lakás újonnna, teljeskörűen felszerelt, így az új nagygépektől (beépített mosogatógép, nagy hűtő fagyasztóval, beépített tűzhely, gáz főzőlap, mosógép, mikro, légkondícináló) kezdve a kisgépeken, az összes konyhai és hasznos háztartási eszközön keresztül minden megtalálható. A 3-as metró Lehel téri megállója egy perc távolságra, a belváros legtöbb pontja 20 percen belül elérhető, Dunapart 5 percre, park és Margitsziget sétaközelségben. Közel van a piac, minden nap késő estig nyitva tartó bolt, és a Westend bevásárló-központ. 2 havi kaucióval, hosszú távra kiadó.

Környék: Dunához közel, Nyugati Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék
Környék egyéb: Lehel tér
Közlekedés egyéb: 14-es villamos, 15-ös busz, 75-76-os
troli Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.663 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.687 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.549 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.964 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.555 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások