Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Apály utca

Budapest, XIII. Kerület  54 m2, 2 szoba
Herczeg Gabor, +36/20-358 Mutasd

részletek

A XIII. kerületben (Apály utca), 54 m2-es, 2 szobás, tégla építésű, világos (nyugati fekvésű), fiatalos hangulatú, kertre néző bútorozott, gépesített lakás kiadó. A környék egy biztonságos, dinamikusan fejlődő irodanegyed az utcán bekamerázott parkolóhelyekkel, kiváló közlekedéssel (M3 Dózsa György úti megálló ill. 1-es villamos 5 perc).
Az ingatlan egy jó állapotú, rendezett, zárt lépcsőházas ház második emeletén található, a belmagasság 300 cm. A lakás 2 szobája egymásból nyílik, de elválasztható, külön WC, lift van, ideális párok számára; az 50 cm vastag téglafalnak köszönhetően a lakás hő és zajszigetelése rendkívül jó.
Azonnal beköltözhető
Bérleti díj: 140.000.- Ft/hó
Minimális bérleti időtartam: 1 év
Kaució: 2 havi bérleti díj
Rezsi: A közös költség: 13.490.-Ft, amely a szemétszállítást is tartalmazza. A távfűtés és a meleg víz díja éves szinten kb. havi 15.000.- Ft, a gáz havi általánydíja 1.000.- Ft. Ezen felül használattól függően fizetendő az elektromos áram és a hideg víz. 

Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek, köszönöm.

Környék: Kálvin Tér
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Váci út
Közlekedés egyéb: 1-es villamos Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.620 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások