N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
179.000 Ft/hó

Zugliget út

Budapest, XII. Kerület  70 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Virányos), a Zugligeti úton, egy 70 nm-es, 2 szobás, külön konyhás, erkélyes lakás, saját gépkocsi beállóval.

A lakás egy nem régiben felújított, 4 szintes tégla építésű, társasház félemeletén van, a Virányos út szomszédságában. A épület szépen karbantartott. Jó lakóközösségel és biztos anyagiakkal renelkezik.

A lakásban van egy normál méretű előszoba, egy erkélyes nappali, egy háló, egy konyha (+ étkező), egy kádas fürdő és külön WC. A szobák külön és egybe is nyílnak. A konyha is ablakos és minden ablaka a házat övező gondozott, zöld kertre néz.

A lakás teljes körűen és frissen felújított. Bútorozott és gépesített. Bútorzata modern és új. A konyha is teljesen gépesített (fagyasztós hűtő, kerámia főzőlap, villanysütő, mosogatógép, mosógép). A meleg vizet és a fűtést cirkó biztosítja.

A közös költség 18.750 Ft, mely azonban tartalmazza hidegvíz fogyasztást, a csatornadíjat, házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Gyalog eléhető a Budagyöngye, villamossal pár perc a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola és étterem van a környéken. Könnyen elérhető sok szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Városmajor, Vérmező, Hűvösvölgy, Libegő, Hármashatár-hegy, Margit sziget stb).

Pár perc sétára van a 61-es és az 56-os budai fonódó villamos (Budagyöngye). Innen gyorsan bent van az ember a Széll Kálmán téren. A szintén a ház előtt megálló 291-es busz pedig egyenesen a Margit híd budai hídfőjéhez visz.

BKK megállók a közelben
Villamos 56 56A 59 59B 61
Busz 5 22 91 129 155 156 222 22A 291
Éjszakai 922 956

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Budagyöngye
Közlekedés egyéb: 22-es busz, 56-os, 61-es villamos Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.034 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.031 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.475 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.568 km )
International Business School - IBS ( 0.475 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások