Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
179.000 Ft/hó

Zugliget út

Budapest, XII. Kerület  70 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Virányos), a Zugligeti úton, egy 70 nm-es, 2 szobás, külön konyhás, erkélyes lakás, saját gépkocsi beállóval.

A lakás egy nem régiben felújított, 4 szintes tégla építésű, társasház félemeletén van, a Virányos út szomszédságában. A épület szépen karbantartott. Jó lakóközösségel és biztos anyagiakkal renelkezik.

A lakásban van egy normál méretű előszoba, egy erkélyes nappali, egy háló, egy konyha (+ étkező), egy kádas fürdő és külön WC. A szobák külön és egybe is nyílnak. A konyha is ablakos és minden ablaka a házat övező gondozott, zöld kertre néz.

A lakás teljes körűen és frissen felújított. Bútorozott és gépesített. Bútorzata modern és új. A konyha is teljesen gépesített (fagyasztós hűtő, kerámia főzőlap, villanysütő, mosogatógép, mosógép). A meleg vizet és a fűtést cirkó biztosítja.

A közös költség 18.750 Ft, mely azonban tartalmazza hidegvíz fogyasztást, a csatornadíjat, házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Gyalog eléhető a Budagyöngye, villamossal pár perc a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola és étterem van a környéken. Könnyen elérhető sok szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Városmajor, Vérmező, Hűvösvölgy, Libegő, Hármashatár-hegy, Margit sziget stb).

Pár perc sétára van a 61-es és az 56-os budai fonódó villamos (Budagyöngye). Innen gyorsan bent van az ember a Széll Kálmán téren. A szintén a ház előtt megálló 291-es busz pedig egyenesen a Margit híd budai hídfőjéhez visz.

BKK megállók a közelben
Villamos 56 56A 59 59B 61
Busz 5 22 91 129 155 156 222 22A 291
Éjszakai 922 956

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Budagyöngye
Közlekedés egyéb: 22-es busz, 56-os, 61-es villamos Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.034 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.031 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.475 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.568 km )
International Business School - IBS ( 0.475 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások