Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
800.000 Ft/hó

Zirzen Janka utca

Budapest, XII. Kerület  360 m2, 8 szoba + 1 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületében, Virányos szép panorámájú utcájában helyezkedik el az ingatlan. Ez egy nyugodt környék, ahol a villaházak mellett jól megférnek a nagykövetségek, óvodák, iskolák és ahová minden közel van. Autóval maximum 10 perc a Széll Kálmán tér, 3 perc a Budagyöngye Bevásárlóközpont. De sétálva is eljuthatunk pár perc alatt a legközelebbi csemegeüzletig. Ha a tömegközlekedést választjuk, akkor az 50 méterre lévő 155-ös megállójáig kell csak elsétálni. A környező utcákban kellemes teraszos kávézót, borozót, vendéglőt is találunk. Kisgyermekeseknek jó hír, hogy egy utcányi távolságra van a fákkal körbevett Kútvölgyi úti játszótér, pár utcára pedig a Szent Család játszótér. Virányoson remek óvodák, valamint általános iskola és felsőoktatási intézmény (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) is megtalálható. A természet kedvelői számára egy Zugligeti libegőzés illetve a János-hegyi túrák jelenthetnek kikapcsolódást.

HÁZ JELLEMZŐI:
A 360 nm-es, felújított villaház örökzöldekkel teli nagy kerttel és garázsokkal kiadó! A házban 8 tágas szoba és egy félszoba, hatalmas terasz, több fürdőszoba és mosdók, konyha kerültek kialakításra. A legalsó szint (mely a domborzati viszonyok miatt félig földszinti, félig szuterén) külön bejáratú, ez opcionálisan, + díjazással bérelhető. A 100 nm-es tetőtér egyeztetések után még beépíthető. A ház hatalmas ablakain sok-sok fény árad be, így a helyiségek egész nap világosak, a nagyobb szobák délkeleti tájolásúak. A 3. szinten lévő szobák ablakaiból a környező hegyekre szép, panorámás kilátás nyílik.
A ház ideális irodának, cégközpontnak, akár orvosi központnak is. Az utóbbi években iroda céljára bérelték. A műszakilag és esztétikailag, minőségi anyagok használatával felújított ház frissen festve várja új bérlőit.

MÉRETEK:
Kert mérete: 700 nm
Ház teljes mérete: 360 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház radiátorfűtését cirkó kazán látja el. A biztonságról riasztó gondoskodik. Nyáron a meleg ellen reluxával lehet védekezni.

KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztás órával mérhető.

TÁROLÓ:
A házban több tároló található.

PARKOLÁS:
A házhoz tartozik 2 garázs, melyek havonta 20 ezer Ft-ért bérelhetők. Az udvaron van egy felszíni autóbeálló is. Az utcában ingyenes a parkolás.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A ház minimum 1 évre bérelhető 2 havi kaució és tárgyhavi bérleti díj előre fizetése mellett. Bútorozatlanul kiadó.

Bérleti díj: 800.000 Ft /hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.628 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.496 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.968 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.091 km )
International Business School - IBS ( 0.968 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások