N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
220.000 Ft/hó

Vércse utca

Budapest, XII. Kerület  62 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Buda kedvelt, frekventált, jól megközelíthető zöldövezeti részén bérbe adó egy napfényes, csendes, erkélyes ingatlan.
A 62 m2-es, 2 + ½ szobás lakás egy rendezett, 9 lakásos társasház I. emeletén fekszik (lift nincs), az erkély, illetve az ablakok a ház belső kertje felé néznek, illetve a nappali erkélyéről a Gellérthegyre nyílik kilátás. A nappali front dél-keleti tájolású, a lakás reggeltől estig benapozott.
A helyiségek mindegyike külön bejáratú, a nappaliból nyíló háló a fürdőn keresztül önállóan is megközelíthető. A konyhát kamra egészíti ki. A fürdő kádas, a WC külön helyiséget kapott.
A lakás gépészetileg is felújított, riasztórendszerrel ellátott, minden szobában ki van építve a telefon- és internet csatlakozás.
A lakás részleges bútorozással és gépesítéssel (3 db IKEA PAX VIKEDAL kétajtós, tükrös gardróbszekrény, mosogatógép, sütő, főzőlap, elszívó) kerül átadásra.
Fenntartásának költsége mérsékelt, minden fogyasztás (víz. villany, gáz) mért, a fűtés cirkó rendszerű. A közös költség 14.000 Ft.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, itt jár többek között a 8E busz, a Belváros 10 perc alatt elérhető. Az utcai parkolás ingyenes. Lehetőség van 1 gépkocsi számára a telken belüli parkolásra (a garázskapu nem távirányítóval működik, dupla, kézzel nyitható lengőkapu).
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre), azonnal beköltözhető. A lakásban való dohányzás és állattartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.939 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.939 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.939 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.712 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.961 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások