N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
480.000 Ft/hó

Városmajor utca

Budapest, XII. Kerület  164 m2, 4 szoba

részletek

FELÚJÍTOTT, CSENDES, NAPFÉNYES, 4 SZOBÁS, DUPLA KOMFORTOS, KLÍMÁS, TÁGAS, NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ LUXUSLAKÁS A VÁROSMAJOR ÉS A VÉRMEZŐ KÖZELÉBEN - GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL!

Kiadó a XII. kerület központi részén, az osztrák nagykövetség rezidenciája mellett, ősfás erdei környezetben, egy 2. emeleti, 164 nm-es, étkezős nappali + 3 tágas hálószobás, hallos, külön konyhás, dupla komfortos (egyik fürdő WC-s és van egy különálló vendég WC is), klímás, egyedi-kitűnő beosztású, napfényes, felújított, igazi nagypolgári lakás. Tartozik hozzá egy mosókonyha is.

Az ingatlan teljes körűen gépesített, bútorozottan, vagy bútorozatlanul egyaránt kiadó. A közös költség 30.000-, a rezsi fogyasztástól függően 45-50.000- Ft. A dohányzás nem megengedett, de kisállat megbeszélés alapján hozató. 2 havi kaucióval és 1 havi bérleti díj előre kifizetésével azonnal költözhető.

A lakáshoz kerti gépkocsi beálló tartozik és tömegközlekedési (metró, villamos- és buszjáratok) és infrastrukturális (üzletek, szupermarketek, posta, éttermek, iskolák, parkok) szempontból is kiemelkedően jó helyen van!

3i.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.572 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.164 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.553 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások