N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
350.000 Ft/hó

Tusnádi utca

Budapest, XII. Kerület  75 m2, 2 szoba

részletek

INGATLANOSOK KÉREM NE HÍVJANAK!
Tulajdonostól kiadó a Kissvábhegyen 75 nm-es, panorámás első emeleti luxuslakás. A lakás a Tusnádi utcában 5 lakásos újépítésű (tégla) társasházban található. A társasházat gyönyörű gondozott kert veszi körül, a házban lift található. Elhelyezkedését tekintve kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel: a Szent-Orbán tér (buszok:21/21A, 212, 112) 5 perc sétával elérhető. Egy személyautó parkolására az udvaron nyílik lehetőség (25.000 Ft/hó). A lakás részei: előszoba, amerikai konyhás panorámás nappali, fürdőszoba (külön fürdőkáddal és zuhanykabinnal), hálószoba, WC külön helységben, valamint egy háztartási helység (mosókonyha/tárolószoba) a pincében. A nappali előtt egy nagyjából 8 nm-es terasz található, csodálatos panorámával a városra. A lakás a képeken látható bútorzattal, rugalmas beköltözési dátummal kiadó.
Extrák: panoráma, fa tüzelésű kandalló, minden ablakon elektromos redőny és szúnyogháló, riasztó rendszer, légkondicionáló (háló és nappali), házimozi rendszer, egyedi beépített bútorok, trópusi fa parketta, közös használatú kertrész.

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.241 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.289 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.393 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások