Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
322.000 Ft/hó

Tartsay Vilmos utca

Budapest, XII. Kerület  100 m2, 4 szoba

részletek

Buda egyik kedvelt részén a 12. kerületben a Tartsay Vilmos utcában, a MOM park közelében kiadó egy második emeleti, jó állapotú, 100m2-es, berendezett, gépesített, négyszobás, kertre néző erkélyes, csendes lakás, saját fűtési rendszerrel.

Mindegyik szoba különnyíló. A fürdőben kád található, a WC pedig külön. Egyedi cirkófűtéses, a nappaliban van egy cserépkályha is. Az étkezőkonyha is külön van és gépesített: tűzhely, sütő, elszívó, mosógép, mosogatógép, hűtő). A ház jól megközelíthető az 59- és a 61; 17es villamossal, illetve a 39, 105 és 212 buszokkal.

Egyedi fűtéses, minden közmű órával rendelkezik, közös költség 15000 Ft. A MOM park bevásárló központ, illetve sportolási lehetőség kb. 300m-re található. Azonnal költözhető, hosszútávra, 2 havi kaució szükséges. Ideális lakásnak, de cégek számára is megfelelő. Parkolás ingyenes az utcán az itt lakó számára.

Bérleti díj: 1000 EURO /hó
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.997 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.997 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.997 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.182 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.202 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások