Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
424.000 Ft/hó

Tamási Áron utca

Budapest, XII. Kerület  104 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

Buda kedvelt, frekventált, jól megközelíthető részén bérbe adó BÚTOROK NÉLKÜL egy napfényes, 2 teraszos ingatlan gépkocsibeálló- és tároló használattal.
A 104 m2-es, nappali + 3 hálós lakás egy újszerű építésű, kertes, 8 lakásos társasház II. emeletén fekszik (lift nincs), a nappali 8 m2-es teraszáról a kertre nyílik kilátás, míg az egyik háló erkélye panorámás.
Az amerikai konyhás nappalit 3 hálószoba, előtér, kádas fürdő, vendég WC, kamra és háztartási helyiség egészíti ki. A ház nagyméretű, parkosított kertje a lakók közös használatában áll. A bérleményhez egy, a teremgarázs szinten lévő, 2 beállású (egymás mögötti) parkolóhely és egy 6 m2-es tároló tartozik.
Számos beépített szekrény biztosítja a kényelmes tárolást, egyebekben a lakás bútorok nélkül kerül átadásra. A konyha gépesített (mosogatógép, sütő, főzőlap, elszívó). A riasztórendszere kiépített, a nappali klímás.
Fenntartásának költsége a tényleges fogyasztáshoz igazodik, a víz-, a villany- és a gázfogyasztás mért. A fűtés cirkó rendszerű, minden helyiség padló fűtéses. A 32.000 Ft-os közös költség tartalmazza a kertgondozás díját, valamint a gépkocsibeállóval kapcsolatos közös költségeket is.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, a Belváros 10 perc alatt elérhető, itt jár többek között a 102-es, a 110-es és a 112-es autóbusz, illetve az éjszakai 990-es járat. A 105-ös, a 8E busz és az 59-es villamos megállója pár perces sétával érhető el.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre) költözhető be. A lakásban való dohányzás és állattartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.251 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.496 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.578 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások