N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
422.000 Ft/hó

Tamási Áron utca

Budapest, XII. Kerület  104 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

Buda kedvelt, frekventált, jól megközelíthető részén bérbe adó BÚTOROK NÉLKÜL egy napfényes, 2 teraszos ingatlan gépkocsibeálló- és tároló használattal.
A 104 m2-es, nappali + 3 hálós lakás egy újszerű építésű, kertes, 8 lakásos társasház II. emeletén fekszik (lift nincs), a nappali 8 m2-es teraszáról a kertre nyílik kilátás, míg az egyik háló erkélye panorámás.
Az amerikai konyhás nappalit 3 hálószoba, előtér, kádas fürdő, vendég WC, kamra és háztartási helyiség egészíti ki. A ház nagyméretű, parkosított kertje a lakók közös használatában áll. A bérleményhez egy, a teremgarázs szinten lévő, 2 beállású (egymás mögötti) parkolóhely és egy 6 m2-es tároló tartozik.
Számos beépített szekrény biztosítja a kényelmes tárolást, egyebekben a lakás bútorok nélkül kerül átadásra. A konyha gépesített (mosogatógép, sütő, főzőlap, elszívó). A riasztórendszere kiépített, a nappali klímás.
Fenntartásának költsége a tényleges fogyasztáshoz igazodik, a víz-, a villany- és a gázfogyasztás mért. A fűtés cirkó rendszerű, minden helyiség padló fűtéses. A 32.000 Ft-os közös költség tartalmazza a kertgondozás díját, valamint a gépkocsibeállóval kapcsolatos közös költségeket is.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, a Belváros 10 perc alatt elérhető, itt jár többek között a 102-es, a 110-es és a 112-es autóbusz, illetve az éjszakai 990-es járat. A 105-ös, a 8E busz és az 59-es villamos megállója pár perces sétával érhető el.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre) szeptember közepétől beköltözhető. A lakásban való dohányzás és állattartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.251 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.496 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.578 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások