N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
190.000 Ft/hó

Táltos utca

Budapest, XII. Kerület  51 m2, 1 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda egyik legvonzóbb kerületében, a XII. kerület központi részén, mégis csendes, egyirányú utcában található a MOM Park bevásárlóközpont, számos irodaépület, sportközpont, Testnevelési Egyetem, Sportkórház, és Gesztenyés kert közvetlen közelében. Közlekedése kiváló, hiszen a háztól 3-4 perc sétára található tömegközlekedési csomópontban több busz és villamos (17-es; 61-es) is megáll, melyekkel könnyen elérhető Észak- vagy Dél-Buda, és a metró vonalak egyaránt. Autóval könnyen elérhető a BAH csomópont felől, illetve Pestről az Erzsébet-híd, Lánchíd irányából. A társasháztól szintén pár perc sétára található Budapest egyik legismertebb és legexkluzívabb bevásárló központja, a MOM park, ahol a számos nagy márka mellett találunk mozit, gyógyszertárat, postát és egy hatalmas Interspar áruházat is. A környéken lakók számára szinte hajszálnyira van a SPORTMAX-Hegyvidék épülete, ahol uszoda, szauna, strand és fitneszterem is található, a kultúra szerelmeseinek pedig a közeli MOM Kulturális Központ kínál változatos programot.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház az 1919-ben épült, 5 szintes. A házban 84 lakás található. A társasház jelentős megtakarításokkal rendelkezik, amit a ház folyamatos karbantartására költenek. Kicserélték a gáz és vízcsöveket, most felújítják a tetőt, és a közeljövőben kicserélik a villanyvezetékeket is. Kaputelefon van az épületben, lift nincs.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A papíron 47 nm-es FELÚJÍTOTT lakás a társasház földszintjén található. Valójában (mérés alapján) 51nm, egy légtérben található a Fürdőszobán kívül gyakorlatilag minden. A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk. Szemben a kádas WC-s fürdőszoba, balra a konyha található. 2012-ben a lakást teljes körűen felújították, kicserélték a vezetékeket, a csöveket, a nappali és a szoba rész parketta, a konyha előtér és a fürdő járólapos burkolatot kapott. Fiatalos modern megoldások, világos színek jellemzik a lakást. Mivel egy légterű, és magas a belmagasság nagyon tágas érzetet kelt. A lakás bútorozott, gépesített. A lakók biztonságáról távfelügyeletre bekötött riasztó rendszer gondoskodik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 51 nm
Tulajdoni lap szerint: 47 nm
- Nappali: 9,8 nm
- Fürdő: 4,6 nm
- Konyha: 10,5 nm
- Szoba: 23,8 nm
Belmagasság: 3,5 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kondenzációs gáz kazán biztosítja.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 12 320 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es saját tároló a pincében, illetve a fürdőszoba fölött van egy 4,6nm-es tároló.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. Fizetős övezet, kerületi lakóknak minimális éves díj megfizetése mellett, ingyenes a parkolás, továbbá a környéken szinte mindig lehet garázst, vagy teremgarázs helyet bérelni.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Az ingatlan hosszútávra, minimum egy évre bérelhető, kisállat tartása nem megengedett, dohányzás csak az udvaron lehetséges. Beköltözéskor fizetendő 1 havi bérleti díj, és 2 havi kaució.

Bérleti díj: 190.000 Ft+rezsi/hó


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.823 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.976 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.591 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.591 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.591 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.644 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.823 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.960 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.407 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.878 km )
Central European University - CEU ( 1.960 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások