N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
224.000 Ft/hó

Szilágyi Erzsébet fasor

Budapest, XII. Kerület  66 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Virányos), a Szilágyi Erzsébet fasoron, egy 66 nm-es, amerikai konyhás + 2 hálós, erkélyes lakás.

A lakás egy 4 szintes tégla építésű, liftes társasház 3. emeletén van. A Szilágyi Erzsébet fasor Monda és Mese utca közé eső részén, a Budagyöngye szomszédságában. Nem az utcafrontra, hanem a házat övező gondozott, zöld kertre néz. A bauhaus épület szépen karbantartott. Jó lakóközösségel és biztos anyagiakkal renelkezik.

A lakásban van egy kissebb előszoba, egy amerikai konyhás nappali, melyben egy reggelizőpult és egy étkezőasztal is helyet kap. A nappaliból nyílik az erkély, kétoldalra a két háló és a zuhanyzós fürdő, amiben WC és bidé is van. Az előszobában egy külön WC is található, amiben a mosógép is helyet kapott.

A lakás teljeskörűen és frissen felújított. Minden nyílászáró, burkolat, bútor és berendezés vadonat új. Minden ablakon és az erkély ajtón is redőny van. A konyha teljeskörűen gépesített (fagyasztós hűtő, mosogatógép, tűzhely, elszívó). A nappaliban egy L-alakú nappalibútor, TV-állvány, vitrines/könyves szekrény, mindkét hálóban ágy és egy-egy fotel van.

A közös költség 35.000 Ft, mely azonban tartalmazza a fűtést, a hidegvíz fogyasztást, a csatornadíjat, a szemétszállítást és a házban felmerülő egyéb költségeket (kertgondozás, világítás, karbantartás, felújítási alap).

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Gyalog eléhető a Budagyöngye, villamossal pár perc a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Könnyen elérhető sok szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Városmajor, Vérmező, Hűvösvölgy, Libegő, Hármashatár-hegy, Margit sziget stb).

Pár perc sétára van a 61-es és az 56-os budai fonódó villamos (Budagyöngye). Innen gyorsan bent van az ember a Széll Kálmán téren. A szintén a ház előtt megálló 291-es busz pedig egyenesen a Margit híd budai hídfőjéhez visz.

BKK megállók a közelben
Villamos 56 56A 59 59B 61
Busz 2

A parkolás a ház előtt ingyenes!

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk hosszútávra!

Kisállat semmi képpen nem hozható!!!

Hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal!
A közvetítés díjtalan!

Érdeklődni: Laczkó Attila

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.274 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.219 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.477 km )
International Business School - IBS ( 1.477 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások